Mässor & Event

Mässor & Event

Skapa minnesvärda event för personal, kunder och besökare. Det lönar sig att ta hjälp utifrån utan att själv behöva tänka på alla detaljer med all planering, marknadsföring och arbetet kring eventet med framtagning såsom goodiebags till gästerna vid hemgång.

Med stor erfarenhet av flera lyckade event har jag genom åren skapat goda kontakter med duktiga leverantörer inom monterproduktion, catering, uthyrning av utrustning för ljud och musik bland annat.

Till mässor och arrangemang hjälper jag gärna till att skapa konceptuella lösningar som stämmer väl med företagets profilering från idé till färdig lansering med produktion av mässmaterial, skyltar, monterdesign, säljbrev, inbjudningskort, presentationsmaterial, tävlingar och annat.

Detaljer

Vad behövs på eventet? Jag hjälper
till med förslag på konceptidé på arrangemanget, aktivitetsplan, marknadsföring, inbjudningar, utrustning och catering.

Marknadsföring

För att locka besökare bör du
marknadsföra dig och annonsera på relevanta platser på nätet och tidning,
där din målgrupp befinner sig inför
och under den aktuella perioden.

Presentation

En snygg presentation säger mycket.
För mässan och för hemsidan har du möjlighet att presentera företaget, dina produkter och erbjudande med en snygg presentation. Jag hjälper dig!

Med ditt samtycke använder vi och våra partners cookies eller liknande teknik för att lagra, komma åt och behandla personuppgifter, om du väljer att fortsätta så bekräftar och godkänner du det  Läs mer

Rulla till toppen