Annonser

Annonsera

Hjälp ditt företag att växa med målinriktade kampanjer. Genom att annonsera i olika kanaler lyfter du fram ditt budskap samtidigt som företagets profil kommuniceras på ett tydligt sätt.

Annonsproduktion

Jag hjälper dig att synas! Jag utformar och producerar din annons med passande utförande till budskapet. Tillsammans tar vi fram en strategi på vilket sätt och hur du ska annonsera. Vilken målgrupp kampanjen ska rikta sig till. Hur frekvent behöver annonsen visas, tidsplan, budget osv.

Kontakta mig om du har några frågor kring annonseringen, så hjälper jag gärna till med en kostnadsfri konsultering.

Kanalval

Det finns många olika kanaler och format att välja mellan, webben, tryckta tidningar, magasin, SoMe, radio, tv för att nämna några. Beroende på vilken kanal du väljer att annonsera i gäller olika förutsättningar som måste tas hänsyn till, tryckanpassning, formatval, bildupplösning och tid. Det är inget du behöver tänka på utan vi stämmer av vad som gäller och jag löser de tekniska detaljer för en säker leverans.

Prisbild

Priset för endast annonsproduktion gäller per timme.

Bild: Annonskampanj för Göteborgs-Postens ”Nyhetsapp”.

Print

Skapa spring i butik! Annonsera i papperstidning och magasin i olika format med bild, text och erbjudande med hänvisning till besöksadress och hemsida.

Digitalt

Bli global! Banners i digitala plattformar. Rörlig eller fast annons. Budskap med erbjudande skapar trafik till företagets hemsida och butik.

Grafisk Profil

Gör ditt företag synlig!
Jag hjälper dig att skapa en tydlig grafisk profil med bland annat logo, typsnitt, färger, bildmanér, tonalitet.

Med ditt samtycke använder vi och våra partners cookies eller liknande teknik för att lagra, komma åt och behandla personuppgifter, om du väljer att fortsätta så bekräftar och godkänner du det  Läs mer

Rulla till toppen