Hem gammal

”Marjut är professionell, har en fingertoppskänsla för grafisk formgivning och är en utmärkt AD. Hon är också en väldigt kompetent och noggrann projektledare som har helikopterperspektiv i sina uppdrag. Kan varmt rekommendera henne!”

DIMCE STORM
Affärsutvecklare och Digital Strateg
Göteborgs-Posten/Stampen Media

Varför ska ni välja mig


Som erfaren och duktig specialist inom flera grafiska områden med en stor portion nyfikenhet och kreativitet, ihop med din kunskap om företaget kan vi tillsammans skapa underverk.

Skills

Livets skola = förälder till två vuxna barn, egen företagare, Grafisk Design, Art Direction, Illustration, Projekt- och produktionsledning.

Erfarenheter

Trettio års erfarenhet av grafisk produktion och kommunikation från tryckeri, byrå och tidningsmedier. Analogt till digitalt.

Effektivitet

Min kompetens och erfarenhet är nyckeln till effektiva kreativa lösningar, de skapar utrymme och tid för nya idéer och samarbeten.

Med ditt samtycke använder vi och våra partners cookies eller liknande teknik för att lagra, komma åt och behandla personuppgifter, om du väljer att fortsätta så bekräftar och godkänner du det  Läs mer

Rulla till toppen